Når man skal invitere mange til middag kan det være en utfordring å finne på noe som kan passe alle - særlig om man har både voksne og barn til bords. Mange har allergier og kostholdspreferanser som ikke alltid gjør det like lett å gjøre alle til lags.
Tapas er en vidunderlig måte å servere mat til mange på. Mye kan klargjøres på forhånd, man kan legge til rette for mange ulike ønsker og behov, og ikke minst det er godt!
Her er et forslag til et godt tapasbord som har litt av hvert for de fleste. Oppskrifter på alt kommer utover i januar og februar.
- Albondigas con salsa (kjøttboller med saus)
- Fylte sopp
- Salte mandler
- Skinke, spekepølse og ost
- Scampi med spansk pepper
- Mauriske kyllingvinger
- Aspargesbønner med sitron
- Grønn salat,
- Oliven
- Aioli
- Tapaspølser
- Saltbakte poteter
Desserten blir en silkemyk og perfekt Creme Catalan. Vi har også en artikkel som hjelper deg å beregne mengder av hver rett. Så her er det bare å følge med på tapasserien vår!