Bagles med snøfrisk, spekeskinke pg karse, påskematKarse sådd i eggekartonger til påske

Har dere sådd karse til påske? Her er et noen tips til hvordan du kan bruke denne deilige urten.

Påleggstilbehør

En deilig variant mange barn liker godt er å smøre grovbrødskiver med en god leverpostei, og så strø tykt med karse over.

En annen påleggsvariant er å smøre ferskost, for eksempel Philadelphia, på en bagle og så ha godt med karse over osten. Et dryss grovkvernet pepper over forsterker peppersmaken fra karsen.

Lunsj eller middag

En lunsjvariant er å frese presset hvitløk (gjerne en hel løk - om du tør!) i olivenolje i ett minutt eller to - og så helle hvitløken over nykokt og rykende varm spaghetti. Bland så i en neve eller to med klippet karse og småskåret paprika. Smak til med urtesalt og noen sitrondråper.

En annen variant av samme rett er å gjøre den om til en omelett ved å vispe sammen egg og melk og helle over og steke på svak varme til omeletten setter seg. Ha gjerne i litt strimlet spekeskinke.

Spaghetti med karse og hvitløk servert som påskematOmelett med spaghetti, karse og hvitløk, servert til påske

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter