Marinerte scampi til tapasSpanske scampi med litt kick

Vi har en tapasserie gående her på Leve med barn-bloggen om dagen. Og alle gode tapasbord har innslag av sjømat. Vi har valgt scampi. Om du ikke vil bruke scampi kan du gjøre akkurat det samme som her med litt store kuber av god torsk eller utvannet klippfisk. Du kan også bruke reker, men de skal da ikke varmebehandles men serveres kalde.

Velg store scampi. Disse på bildet gav 12 stk på 500 gram. Skrell dem og ha over revet zest av 1/2 sitron, to knuste spanske pepper/litt chilliflak og olivenolje. La stå så lenge du kan. Stekes raskt i varm panne - et minutt eller to maks på hver side.

For tips til et komplett tapasbord se her:

http://www.tilknytningspedagogene.no/leve-med-barn/matlaging/526-spansk-tapas-

Saltbakte poteter en en god spansk potetrettFylt aromasopp er god vegetarmat

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter