To kvinner har en samtale i sofaen

Tenker du av og til "hva skal jeg gjøre nå!" når det topper seg hjemme? Ring oss og vi skal forsøke å hjelpe!

Hjelp hjemme er en veilednings- og rådgivningstjeneste for alle foreldre og andre med spørsmål rundt livet med små barn.

Det er ikke alltid like lett å omsette kunnskap fra kurs eller bøker til konkrete virkemidler i egen familie, og det er mange som er raske med å dele ut råd til andre. Det er fort gjort å bli både forvirret og fortvilet under alle de ulike hensyn som skal tas.

I tilknytningspedagogene tar vi oss tid til å lytte, og bidrar med råd og veiledning i forhold til den individuelle situasjonen dere er i. Vi bestreber oss alltid på å gi konkrete og håndfaste råd oppleves relevante og hjelpsomme av de som ber om hjelp.

Vi tilbyr både hjemmebesøk, e-post- og telefonstøtte. Send oss en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du lurer på noe eller ønsker råd og hjelp, så finner vi ut hvilken type hjelp som passer best for dere - hjemmebesøk, svar i e-post eller på telefon.En veileder hjelper med å svare på spørsmål i telefonen

Priser

Et hjemmebesøk på inntil to timer koster 3000 kroner. Hver påfølgende påbegynte halvtime koster 700 kroner ekstra.

En telefonsamtale koster 700 kroner per påbegynte halvtime.