Gresskar og sjokolade passer fint sammenGresskarsjokolade er fint knask til Halloween

Har du konfektformer? Man kan kjøpe flergangsformer i silikon, eller engangs i folie. Smelt 100 gram sjokolade over vannbad. Hakk 100 gram sjokolade til, og hell den smeltede sjokoladen over den hakkede og la den smelte sakte. Rør godt. Ha litt sjokolade i hver form, og snu på formen så sjokoladen dekker kantene helt opp til kanten av formen, og danner en sjokoladeskål. La sjokoladen stivne på benken – ikke i kjøleskap.

Når sjokoladeskallet er stivt har du i litt gresskarmos, som vi lærte å lage her på Leve med barn-bloggen tidligere. Dekk med smeltet sjokolade, og la stivne sakte. Så er de herlige gresskarsjokoladene klare til å nytes!

Sjokoladeskall fylt med gresskarmosFylte hjemmelagede gresskarsjokolader

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter