Opprettet søndag 26. oktober 2014 00:00 | Skrevet av Ingrid Prøsch, www.tilknytningspedagogene.no |
Utskrift |
E-post
Har du konfektformer? Man kan kjøpe flergangsformer i silikon, eller engangs i folie. Smelt 100 gram sjokolade over vannbad. Hakk 100 gram sjokolade til, og hell den smeltede sjokoladen over den hakkede og la den smelte sakte. Rør godt. Ha litt sjokolade i hver form, og snu på formen så sjokoladen dekker kantene helt opp til kanten av formen, og danner en sjokoladeskål. La sjokoladen stivne på benken – ikke i kjøleskap.
Når sjokoladeskallet er stivt har du i litt gresskarmos, som vi lærte å lage her på Leve med barn-bloggen tidligere. Dekk med smeltet sjokolade, og la stivne sakte. Så er de herlige gresskarsjokoladene klare til å nytes!
Siste blogginnlegg
Mest leste blogginnlegg
Møt oss
Ta kontakt for personlig veiledning og private kurs.
Alle retter
- Gresskarsjokolade
- Gresskarsuppe med kylling
- Gresskarpannekaker
- Blodig popcorn
- Gresskarkakao
- Gresskarmos
- Sunn jordbæris
- Gravemaskinkake med sjokoladekrem
- Appelsinsaus til is og kaker i påsken
- Gul dessert
- Påskekake
- Appelsinsmoothie
- Påskemuffins
- Appelsinsyltetøy
- Vegetarburger
- Tapas - mengdeberegning
- Creme Catalan
- Sist men ikke minst - på tapasbordet
- Enkle grønnsaksretter til Tapas
- Saltbakte poteter
- Kyllingvinger med harissa
- Scampi med spansk pepper
- Salte mandler
- Fylte sopp
- Spanske albondigas
- Spansk tapas
- Pynte pepperkaker
- Medisterkaker med eple- og sviskefyll
- Risboller
- Julegrøt med mandel
- 10 tips til søte spiselige julegaver
- Peppermyntegull
- Appelsintrøfler - og 10 andre trøffelvarianter
- Hjemmelaget daim
- Frokostyoghurt
- Silkemyk sjokolademousse
- Marinert kylling med perlespeltsalat
- 10 kaketips til farsdag
- Victoriouscake
- Hjemmelaget bounty
- Fudgehjerter
- Trukket torsk
- Sprøstekt laks med byggryn
- Ristede gresskarkjerner
- Pumpkin spice
- Mark og jord til dessert!
- Skrekkelige cupcakes
- Monsterspaghetti med mugg
- Monsterpølser og mugg
- Hekse-gelé
- Lekre terter til Epledagen
- Kan jeg bli med?
- Hjemmelagede kjøttboller
- Dinosaurkake
- Ricotta- og rødløkspai med sprø filo-bunn
- Pai til alle anledninger
- Hjemmelaget jordbæris med bringebærbærcoulis
- Det ordet rabarbra er veldig et sommerord...
- Rabarbraiskrem
- Symbolsk gave
- Festpyntet mat til 17. mai
- Iskake til 17.mai
- Hjemmelaget tomatsuppe
- Wienerbrød til påske
- Påskefrukt
- Pannekaker til frokost
- Eggedosis
- Kokt egg til påskefrokosten
- Karse i maten
- Matpakker
- Adventskakao
- Knaskete spøkelser til Halloween
- Lage smør
- Høstsuppe
- Eggets dag
- Omelett
- Fårikål
- Hjertegulrøtter
- Rabarbra- og jordbærpai
- Matpakkeinspirasjon
- Quesedillas
- Matpakkevafler
- Pizzasnurrer
- Langtidsbakte tomater
- Brownies
- Tunfisksalat
- Thomas baker
- Marengs
- Marsipan
- Hjemmelagede pepperkaker
- Spaghetti Pasquale
- Foliebakte grønnsaker
- Sushi
- Vårruller
- Eplekringle
- Pimp my soup
- Rullekake
- Jordbær og skyr
- Gresskarmuffins
- Havregrøtvafler
- Sylting av agurker
- Mais- og kyllingform
- Maispletter
- Sjokolademuffins
- Juni og jordbær!
- Tigergutt-burgere
- Ostemuffins
- En enorm fisk
- Fastelavensboller
- Pizza!
- Pasta med pesto
- Havrehorn
- Pepperkake på pinne
- Juleis
- Lussekatter
- Adventskakao på pinne
- Fuglemat
- Næringsberikede pannekaker
- Syltet gresskar
- Epledagen
- Gresskarpai
- Vichyssoise
- Høstkaker
- Havregrynskuler
- Hamburgere
- Skattekister fra havets bunn
- Bringebærmuffins
- Namskillebabbasuppe
- Kandiserte blomster