Opprettet onsdag 09. mai 2012 10:55 | Skrevet av Ingrid Prøsch, www.tilknytningspedagogene.no |
Utskrift |
E-post
Havrevafler med ricotta, sesam- og solsikkefrø
- 200 gram havregryn
- 4 dl melk
La ligge en stund å svelle om du har tid. Hvis ikke – kjør på!
- 2 egg
- 1 klype salt
- 200 gram ricotta
- 1/2 dl sukker
- 1/2 dl sesamfrø
- 1/2 dl solsikkefrø
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- 100 gram smeltet smør
Kjør alt med stavmikser, men ikke så lenge at alle frøene er knust. Stekes i vaffeljern til de er gyldne og sprø utenpå. Smør dem med smør og brunost, eller med ost og skinke – og rull i matpapir. Herlig turmat!
Siste blogginnlegg
Mest leste blogginnlegg
Møt oss
Ta kontakt for personlig veiledning og private kurs.
Alle retter
- Gresskarsjokolade
- Gresskarsuppe med kylling
- Gresskarpannekaker
- Blodig popcorn
- Gresskarkakao
- Gresskarmos
- Sunn jordbæris
- Gravemaskinkake med sjokoladekrem
- Appelsinsaus til is og kaker i påsken
- Gul dessert
- Påskekake
- Appelsinsmoothie
- Påskemuffins
- Appelsinsyltetøy
- Vegetarburger
- Tapas - mengdeberegning
- Creme Catalan
- Sist men ikke minst - på tapasbordet
- Enkle grønnsaksretter til Tapas
- Saltbakte poteter
- Kyllingvinger med harissa
- Scampi med spansk pepper
- Salte mandler
- Fylte sopp
- Spanske albondigas
- Spansk tapas
- Pynte pepperkaker
- Medisterkaker med eple- og sviskefyll
- Risboller
- Julegrøt med mandel
- 10 tips til søte spiselige julegaver
- Peppermyntegull
- Appelsintrøfler - og 10 andre trøffelvarianter
- Hjemmelaget daim
- Frokostyoghurt
- Silkemyk sjokolademousse
- Marinert kylling med perlespeltsalat
- 10 kaketips til farsdag
- Victoriouscake
- Hjemmelaget bounty
- Fudgehjerter
- Trukket torsk
- Sprøstekt laks med byggryn
- Ristede gresskarkjerner
- Pumpkin spice
- Mark og jord til dessert!
- Skrekkelige cupcakes
- Monsterspaghetti med mugg
- Monsterpølser og mugg
- Hekse-gelé
- Lekre terter til Epledagen
- Kan jeg bli med?
- Hjemmelagede kjøttboller
- Dinosaurkake
- Ricotta- og rødløkspai med sprø filo-bunn
- Pai til alle anledninger
- Hjemmelaget jordbæris med bringebærbærcoulis
- Det ordet rabarbra er veldig et sommerord...
- Rabarbraiskrem
- Symbolsk gave
- Festpyntet mat til 17. mai
- Iskake til 17.mai
- Hjemmelaget tomatsuppe
- Wienerbrød til påske
- Påskefrukt
- Pannekaker til frokost
- Eggedosis
- Kokt egg til påskefrokosten
- Karse i maten
- Matpakker
- Adventskakao
- Knaskete spøkelser til Halloween
- Lage smør
- Høstsuppe
- Eggets dag
- Omelett
- Fårikål
- Hjertegulrøtter
- Rabarbra- og jordbærpai
- Matpakkeinspirasjon
- Quesedillas
- Matpakkevafler
- Pizzasnurrer
- Langtidsbakte tomater
- Brownies
- Tunfisksalat
- Thomas baker
- Marengs
- Marsipan
- Hjemmelagede pepperkaker
- Spaghetti Pasquale
- Foliebakte grønnsaker
- Sushi
- Vårruller
- Eplekringle
- Pimp my soup
- Rullekake
- Jordbær og skyr
- Gresskarmuffins
- Havregrøtvafler
- Sylting av agurker
- Mais- og kyllingform
- Maispletter
- Sjokolademuffins
- Juni og jordbær!
- Tigergutt-burgere
- Ostemuffins
- En enorm fisk
- Fastelavensboller
- Pizza!
- Pasta med pesto
- Havrehorn
- Pepperkake på pinne
- Juleis
- Lussekatter
- Adventskakao på pinne
- Fuglemat
- Næringsberikede pannekaker
- Syltet gresskar
- Epledagen
- Gresskarpai
- Vichyssoise
- Høstkaker
- Havregrynskuler
- Hamburgere
- Skattekister fra havets bunn
- Bringebærmuffins
- Namskillebabbasuppe
- Kandiserte blomster