Opprettet søndag 13. april 2014 00:00 | Skrevet av Ingrid Prøsch, www.tilknytningspedagogene.no |
Utskrift |
E-post
Dette er en superenkel, men smaksrik og nydelig dessert! Denne er så enkel at selv yngre barn klarer å lage den på egenhånd - så lenge de får hjelp med å håndtere stekeovnen.
Sett ovnen på 200 grader. Ha bær i ildfaste porsjonsskåler. Bærene kan gjerne være frosne. I varianten på bildene er det brukt bringebær og blåbær.
Hell over ferdig kjøpt vaniljesaus og sett skålene i ovnen. Gratiner dem til sausen er gjennomvarm og du begynner å få gyldne flekker på toppen. Ønsker du en fastere konsistens på desserten bruker du vaniljekrem i stedet for vaniljesaus.
Serveres varme som dessert etter gode middager! Kanskje den gule fargen gjør seg godt som påskedessert?
Siste blogginnlegg
Mest leste blogginnlegg
Møt oss
Ta kontakt for personlig veiledning og private kurs.
Alle retter
- Gresskarsjokolade
- Gresskarsuppe med kylling
- Gresskarpannekaker
- Blodig popcorn
- Gresskarkakao
- Gresskarmos
- Sunn jordbæris
- Gravemaskinkake med sjokoladekrem
- Appelsinsaus til is og kaker i påsken
- Gul dessert
- Påskekake
- Appelsinsmoothie
- Påskemuffins
- Appelsinsyltetøy
- Vegetarburger
- Tapas - mengdeberegning
- Creme Catalan
- Sist men ikke minst - på tapasbordet
- Enkle grønnsaksretter til Tapas
- Saltbakte poteter
- Kyllingvinger med harissa
- Scampi med spansk pepper
- Salte mandler
- Fylte sopp
- Spanske albondigas
- Spansk tapas
- Pynte pepperkaker
- Medisterkaker med eple- og sviskefyll
- Risboller
- Julegrøt med mandel
- 10 tips til søte spiselige julegaver
- Peppermyntegull
- Appelsintrøfler - og 10 andre trøffelvarianter
- Hjemmelaget daim
- Frokostyoghurt
- Silkemyk sjokolademousse
- Marinert kylling med perlespeltsalat
- 10 kaketips til farsdag
- Victoriouscake
- Hjemmelaget bounty
- Fudgehjerter
- Trukket torsk
- Sprøstekt laks med byggryn
- Ristede gresskarkjerner
- Pumpkin spice
- Mark og jord til dessert!
- Skrekkelige cupcakes
- Monsterspaghetti med mugg
- Monsterpølser og mugg
- Hekse-gelé
- Lekre terter til Epledagen
- Kan jeg bli med?
- Hjemmelagede kjøttboller
- Dinosaurkake
- Ricotta- og rødløkspai med sprø filo-bunn
- Pai til alle anledninger
- Hjemmelaget jordbæris med bringebærbærcoulis
- Det ordet rabarbra er veldig et sommerord...
- Rabarbraiskrem
- Symbolsk gave
- Festpyntet mat til 17. mai
- Iskake til 17.mai
- Hjemmelaget tomatsuppe
- Wienerbrød til påske
- Påskefrukt
- Pannekaker til frokost
- Eggedosis
- Kokt egg til påskefrokosten
- Karse i maten
- Matpakker
- Adventskakao
- Knaskete spøkelser til Halloween
- Lage smør
- Høstsuppe
- Eggets dag
- Omelett
- Fårikål
- Hjertegulrøtter
- Rabarbra- og jordbærpai
- Matpakkeinspirasjon
- Quesedillas
- Matpakkevafler
- Pizzasnurrer
- Langtidsbakte tomater
- Brownies
- Tunfisksalat
- Thomas baker
- Marengs
- Marsipan
- Hjemmelagede pepperkaker
- Spaghetti Pasquale
- Foliebakte grønnsaker
- Sushi
- Vårruller
- Eplekringle
- Pimp my soup
- Rullekake
- Jordbær og skyr
- Gresskarmuffins
- Havregrøtvafler
- Sylting av agurker
- Mais- og kyllingform
- Maispletter
- Sjokolademuffins
- Juni og jordbær!
- Tigergutt-burgere
- Ostemuffins
- En enorm fisk
- Fastelavensboller
- Pizza!
- Pasta med pesto
- Havrehorn
- Pepperkake på pinne
- Juleis
- Lussekatter
- Adventskakao på pinne
- Fuglemat
- Næringsberikede pannekaker
- Syltet gresskar
- Epledagen
- Gresskarpai
- Vichyssoise
- Høstkaker
- Havregrynskuler
- Hamburgere
- Skattekister fra havets bunn
- Bringebærmuffins
- Namskillebabbasuppe
- Kandiserte blomster