Hjemmelaget bountyBounty er deilig hjemmelaget konfekt

Bland:

 

  • 200 gram revet kokos
  • 1/2 dl kokosmelk
  • zest fra 1 økologisk sitron
  • en god neve hakket sitronmelisse
  • 100 ml extra virgin kokosfett, som Cocosa eller lignende
  • 2 ss lønnesirup

 

Juster blandingen med litt ekstra kokosmelk eller kokosfett om den smuldrer og ikke henger helt sammen. Smak til - liker du en litt søtere smak kan du tilsette litt stevia eller litt mer lønnesirup. Trill runde kuler og sett kaldt mens du begynner å smelte sjokoladen til sjokoladetrekk.

Det er enkelt og rask å lage BountySjokoladetrekk krever temperering av sjokoladen

Smelt 100 gram mørk økologisk sjokolade sakte over vannbad. Hakk 100 gram sjokolade til, og hell den smeltede sjokoladen over den hakkede, og la det stå i ro og smelte sakte. Rør så sammen. Denne prosessen gjør at sjokoladen blir rett temperert og danner et fint skall når den stivner igjen.

Dypp så hver kule i sjokolade, dryss på litt havsalt og la stivne sakte. Legg så bountysjokoladene i en tett boks og oppbevar i kjøleskap.

Hjemmelaget lavkarbo godteriSjokolade og kokoes er en deilig kombinasjon

 

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter