Quesedillas som matpakke

Quesedillas er deilig mat for store og små. Og dette er rask matlaging også! Stek en pakke kjøttdeig til den er gjennomstekt, og ha i en pakke tacokrydder og gjør som det står på pakken. Sett til side.

Til to voksne trenger man to tortilla lefser, og tre barn blir mette på to lefser. Legg en lefse i en tørr stekepanne. Dekk lefsen med revet jarslbergost. Ha på halvparten av kjøttdeigen, og dekk med ost på toppen. Ha så en ny lefse på toppen. Press den ned mens du vrir den i panna for å unngå at maten svir seg. Når osten er smeltet på den siden som vender ned må quesedillasen snus. En enkel måte å gjøre det på er å legge et flatt lokk eller en stor tallerken over pannen, holde godt fast og snu raskt. Så lar du lefsene skli ned i pannen igjen for å stekes på den andre siden. Et par minutter på hver side holder.

Serves med salsa og rømme. En skal med mais og paprika, eller de grønnsakene barn liker å spise serveres også ved siden av.

Det er nydelig med pico de gallo til. Det er en salat/salsa bestående av en finhakket løk, en neve finhakkede tomater, en bunt koriander, og hakket chilli, samt litt limesaft. Det smaker også nydelig med hakket mango i salaten.

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter