Muffins med appelsinfyllAppelsinmuffinsAppelsingele til påske

Det våte:

  • 2,5 dl melk
  • 1 egg
  • 3/4 dl matolje
  • Skall fra en stor appelsin

Det tørre:

  • 4,8 dl mel
  • 3 store ts bakepulver
  • en klype salt
  • ca. 1,5 dl sukker

 

Det tørre og det våte blandes hver for seg. Rør deretter det tørre forsiktig inn i det våte. Røren skal være klumpete, for i det man rører den jevn blir muffinsene seige. Så her er det ikke lov med mixmaster - kun en gammeldags sleiv.

Ha en teskje appelsinsyltetøy i midten av hver muffins. Her på bloggen finner du en herlig oppskrift på hjemmelaget appelsinsyltetøy.

Stekes i muffinsbrett, gjerne med papirformer i bunnen. Stekes ved 200-220 grader i 15-20 minutter.

Denne oppskriften har vi funnet på www.tettinntil.no

 

 

Muffinsrøre skal være klumpeteAppelsinsyltetøy er deilig fyll i muffins

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter