Opprettet tirsdag 27. september 2011 00:00 | Skrevet av Ingrid Prøsch, www.tilknytningspedagogene.no |
Utskrift |
E-post
Har du rester av havregrøt etter et måltid kan disse lett lages om til vaffelrøre. Tilsett ca 1 egg per dl havregrøt, og spe med litt melk til du får en fin rørekonsistens. Rør inn en liten klype salt og en ts hvetemel. Om du vil kan du også tilsette litt sukker, men det er ikke nødvendig for oppskriftens del. Det blir også godt om man tilsettes litt smeltet smør i røren. Det gir en fin fylde, men er heller ikke nødvendig. Så kan du steke vaflene til de er gyldne. Vaflene er nydelige med litt brunost eller syltetøy på.
Siste blogginnlegg
Mest leste blogginnlegg
Møt oss
Ta kontakt for personlig veiledning og private kurs.
Alle retter
- Gresskarsjokolade
- Gresskarsuppe med kylling
- Gresskarpannekaker
- Blodig popcorn
- Gresskarkakao
- Gresskarmos
- Sunn jordbæris
- Gravemaskinkake med sjokoladekrem
- Appelsinsaus til is og kaker i påsken
- Gul dessert
- Påskekake
- Appelsinsmoothie
- Påskemuffins
- Appelsinsyltetøy
- Vegetarburger
- Tapas - mengdeberegning
- Creme Catalan
- Sist men ikke minst - på tapasbordet
- Enkle grønnsaksretter til Tapas
- Saltbakte poteter
- Kyllingvinger med harissa
- Scampi med spansk pepper
- Salte mandler
- Fylte sopp
- Spanske albondigas
- Spansk tapas
- Pynte pepperkaker
- Medisterkaker med eple- og sviskefyll
- Risboller
- Julegrøt med mandel
- 10 tips til søte spiselige julegaver
- Peppermyntegull
- Appelsintrøfler - og 10 andre trøffelvarianter
- Hjemmelaget daim
- Frokostyoghurt
- Silkemyk sjokolademousse
- Marinert kylling med perlespeltsalat
- 10 kaketips til farsdag
- Victoriouscake
- Hjemmelaget bounty
- Fudgehjerter
- Trukket torsk
- Sprøstekt laks med byggryn
- Ristede gresskarkjerner
- Pumpkin spice
- Mark og jord til dessert!
- Skrekkelige cupcakes
- Monsterspaghetti med mugg
- Monsterpølser og mugg
- Hekse-gelé
- Lekre terter til Epledagen
- Kan jeg bli med?
- Hjemmelagede kjøttboller
- Dinosaurkake
- Ricotta- og rødløkspai med sprø filo-bunn
- Pai til alle anledninger
- Hjemmelaget jordbæris med bringebærbærcoulis
- Det ordet rabarbra er veldig et sommerord...
- Rabarbraiskrem
- Symbolsk gave
- Festpyntet mat til 17. mai
- Iskake til 17.mai
- Hjemmelaget tomatsuppe
- Wienerbrød til påske
- Påskefrukt
- Pannekaker til frokost
- Eggedosis
- Kokt egg til påskefrokosten
- Karse i maten
- Matpakker
- Adventskakao
- Knaskete spøkelser til Halloween
- Lage smør
- Høstsuppe
- Eggets dag
- Omelett
- Fårikål
- Hjertegulrøtter
- Rabarbra- og jordbærpai
- Matpakkeinspirasjon
- Quesedillas
- Matpakkevafler
- Pizzasnurrer
- Langtidsbakte tomater
- Brownies
- Tunfisksalat
- Thomas baker
- Marengs
- Marsipan
- Hjemmelagede pepperkaker
- Spaghetti Pasquale
- Foliebakte grønnsaker
- Sushi
- Vårruller
- Eplekringle
- Pimp my soup
- Rullekake
- Jordbær og skyr
- Gresskarmuffins
- Havregrøtvafler
- Sylting av agurker
- Mais- og kyllingform
- Maispletter
- Sjokolademuffins
- Juni og jordbær!
- Tigergutt-burgere
- Ostemuffins
- En enorm fisk
- Fastelavensboller
- Pizza!
- Pasta med pesto
- Havrehorn
- Pepperkake på pinne
- Juleis
- Lussekatter
- Adventskakao på pinne
- Fuglemat
- Næringsberikede pannekaker
- Syltet gresskar
- Epledagen
- Gresskarpai
- Vichyssoise
- Høstkaker
- Havregrynskuler
- Hamburgere
- Skattekister fra havets bunn
- Bringebærmuffins
- Namskillebabbasuppe
- Kandiserte blomster