Fylte grønnsaker og olivenEnkel grønn salat

tapasbordet er det godt å finne noen enkle men smaksrike grønnsaker som er sprø og friske i fargen!

En enkel grønn salat med babyspinatblader og småtomater er godt. Lag en liten dressing av sitronzest fra 1/4 sitron (økologisk), 1 ts sitronsaft, 3 ts olivenolje og ørlitt revet hvitløk samt en liten klype salt. Vend dressingen inn i salaten like før servering.

Gode aspargesbønner lager du ved å kutte vekk endene av aspargesbønnene, og så dele dem i biter. Forvell dem et lite minutt i kokende saltet vann, og la de renne av seg. Ha over hakket rødløk og litt olivenolje, salt og pepper.

Oliven er et must på et Tapasbord. Oliven er så mangt - prøv deg frem, og vit at man ofte får det man betaler for her, så det å legge litt ekstra i potten for å få noen ekstra gode, det kan være lurt.

På bildet øverst til venstre ser du noen ostefylte chillipeppere og ostefylte gresskar. Slike syltede og fylte grønnsaker kan du kjøpe ferdig på velassortere matvareforretninger, og de er friske og gode!

AspargesbønnerSpanske aspargesbønner til tapas

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter