Wienerstang med appelis og pistasjnøtterAppelsinsyltetøy er nydelig fyll i wienerbrød

Kjevle ut to butterdeigsplater til en lang remse. Pensle med vispet eggeplomme, og prikk midten med en gaffel slik:

Prikket butterdeig til wienerstangButterdeig til hjemmelagede wienerbrød

Fyll på appelsinsyltetøy i midten av strimmelen, og dryss på hakkede pistasjnøtter. Stek på 220 grader i ca 15 minutter.

Du kan legge på akkurat det fyllet du selv liker best. Vaniljekrem, sjokolade - her er det kun fantasien som setter grenser. Serverer du wienerstengene pent kuttet på skrå, sammen med en kule god vaniljeis og litt friske bær - ja da har du en deilig festdessert som har vært superenkel å lage.

Gode alternativ er å bruke vaniljekrem eller annet syltetøy som fyll i stedet for appelsin.

Appelsin og sjokolade i herlig kombinasjon

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter