Rullekake skåret i skiver

Rullekake går utrolig raskt å lage, og er et godt valg når man skal bake med barn som ønsker resultater raskt. Servert med vaniljekrem og friske bær blir en slik rullekake et godt og raskt alternativ til fest-bløtkake.

  • 3 egg
  • 1 1/4 dl sukker
  • 1 3/4 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • Bringebærsyltetøy

Visp stiv eggedosis, og vend inn hvetemel og bakepulver. Smør røren pent utover et spurt bakepapir, og stek på 225 grader i ca seks minutter.

Sukre et bakepapir og vend den rykende varme kaken på dette bakepapiret. Smør på syltetøy og rull forsiktig sammen. La kaken hvile noen minutter før du skjerer den i pene skiver. Kaken kan spises som den er, eller skivene kan pyntes med hver sin skje vaniljekrem, friske bær, revet sjokolade eller kakestrø for en mer festpyntet variant.

Rullekake med sukker på utsiden

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter