Nærbilde av festpyntet brownieAlt røres sammen

  • 300 gram smør
  • 8 ss kakao
  • 5 store egg
  • 3 dl farin
  • 4 dl råsukker
  • 4 dl hvetemel
  • 4 dl kokos

Ha i smøret, rør. Ha i hvetemel, rør. Ha i kokos, rør. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne (30×40). Stek på 170 grader i ca 30 minutter.

Topping:

  • 1,5 dl fløte
  • 200 gr mørk sjokolade

Kok opp fløten og ta kjelen av platen. Ha i sjokoladen i biter, og la den stå i fred litt. Etter noen minutter rører du godt til det blir en krem. Når kaken er lunken smører du kremen (ganache´en) på kaken. Lag gjerne en liten porsjon ganache av melkesjokolade også, og lag mønster i den mørke sjokoladen)

Skal kaken være til fest kan du jo festpynte den litt. Til barnebursdag passer det kanskje med non-stop?

Festpyntet brownieBrownie med non-stop

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter