Mor er frustrert over søskenkrangelØnsker du hyggeligere middager, roligere morgener, enklere kvelder eller enklere levering i barnehagen?

Av og til er det ikke nok med inspirasjon eller kunnskap fra kurs eller bøker. Av og til trenger man konkret hjelp i eget hjem av vennligsinnede og kunnskapsrike mennesker som kan hjelpe til med å finne konkrete alternativ til de vaner og rytmer man har innarbeidet i familien. Vi tilbyr coachtjenester til alle som ønsker en slik hjelp, og vi bidrar med å finne løsninger som alle de involverte kan leve med.

Maktkamp mellom mor og barn

Noen typiske coachsesjoner vil kunne være at vi observerer et familiemåltid, en kveldsstund eller morgenstund, levering i barnehagen, eller en handletur en eller flere ganger, for så å prate sammen etterpå for å gjennomgå situasjonen og finne alternative perspektiv og løsninger.

Denne tjenesten tilbys for tiden ikke.

 

 

 

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Annonser

The things which the child loves remain in the domain of the heart until old age. The most beautiful thing in life is that our souls remaining over the places where we once enjoyed ourselves.

~ Kahlil Gibran