Spansk mat i form av ulike tapasforslag, står på menyen i Leve med barn-bloggen. I Spania finner vi en del påvirkning fra Algerie og Marokko fra dengang disse områdene ble kalt Mauretania. Et typisk maurisk innslag er harissakrydderet som bærer typiske nordafrikanskje smaker som cumin, koriander og ulike pepper- og chillityper. Harissakrydder fås kjøpt på velassorterte matbutikker og butikker som fører eksotiske matvarer.
Bruk gode, store og rå kyllingvinger. Gni dem raust inn med harissakrydder, olje og salt. Stek i ovnen på 225 grader til de er sprø i skinnet og gjennomstekte. Dette tar ca 15 minutter.
For å se forslagene våre til et komplett tapasbord så se denne lenken:
http://www.tilknytningspedagogene.no/leve-med-barn/matlaging/526-spansk-tapas-
Siste blogginnlegg
Mest leste blogginnlegg
Møt oss
Ta kontakt for personlig veiledning og private kurs.
Alle retter
- Gresskarsjokolade
- Gresskarsuppe med kylling
- Gresskarpannekaker
- Blodig popcorn
- Gresskarkakao
- Gresskarmos
- Sunn jordbæris
- Gravemaskinkake med sjokoladekrem
- Appelsinsaus til is og kaker i påsken
- Gul dessert
- Påskekake
- Appelsinsmoothie
- Påskemuffins
- Appelsinsyltetøy
- Vegetarburger
- Tapas - mengdeberegning
- Creme Catalan
- Sist men ikke minst - på tapasbordet
- Enkle grønnsaksretter til Tapas
- Saltbakte poteter
- Kyllingvinger med harissa
- Scampi med spansk pepper
- Salte mandler
- Fylte sopp
- Spanske albondigas
- Spansk tapas
- Pynte pepperkaker
- Medisterkaker med eple- og sviskefyll
- Risboller
- Julegrøt med mandel
- 10 tips til søte spiselige julegaver
- Peppermyntegull
- Appelsintrøfler - og 10 andre trøffelvarianter
- Hjemmelaget daim
- Frokostyoghurt
- Silkemyk sjokolademousse
- Marinert kylling med perlespeltsalat
- 10 kaketips til farsdag
- Victoriouscake
- Hjemmelaget bounty
- Fudgehjerter
- Trukket torsk
- Sprøstekt laks med byggryn
- Ristede gresskarkjerner
- Pumpkin spice
- Mark og jord til dessert!
- Skrekkelige cupcakes
- Monsterspaghetti med mugg
- Monsterpølser og mugg
- Hekse-gelé
- Lekre terter til Epledagen
- Kan jeg bli med?
- Hjemmelagede kjøttboller
- Dinosaurkake
- Ricotta- og rødløkspai med sprø filo-bunn
- Pai til alle anledninger
- Hjemmelaget jordbæris med bringebærbærcoulis
- Det ordet rabarbra er veldig et sommerord...
- Rabarbraiskrem
- Symbolsk gave
- Festpyntet mat til 17. mai
- Iskake til 17.mai
- Hjemmelaget tomatsuppe
- Wienerbrød til påske
- Påskefrukt
- Pannekaker til frokost
- Eggedosis
- Kokt egg til påskefrokosten
- Karse i maten
- Matpakker
- Adventskakao
- Knaskete spøkelser til Halloween
- Lage smør
- Høstsuppe
- Eggets dag
- Omelett
- Fårikål
- Hjertegulrøtter
- Rabarbra- og jordbærpai
- Matpakkeinspirasjon
- Quesedillas
- Matpakkevafler
- Pizzasnurrer
- Langtidsbakte tomater
- Brownies
- Tunfisksalat
- Thomas baker
- Marengs
- Marsipan
- Hjemmelagede pepperkaker
- Spaghetti Pasquale
- Foliebakte grønnsaker
- Sushi
- Vårruller
- Eplekringle
- Pimp my soup
- Rullekake
- Jordbær og skyr
- Gresskarmuffins
- Havregrøtvafler
- Sylting av agurker
- Mais- og kyllingform
- Maispletter
- Sjokolademuffins
- Juni og jordbær!
- Tigergutt-burgere
- Ostemuffins
- En enorm fisk
- Fastelavensboller
- Pizza!
- Pasta med pesto
- Havrehorn
- Pepperkake på pinne
- Juleis
- Lussekatter
- Adventskakao på pinne
- Fuglemat
- Næringsberikede pannekaker
- Syltet gresskar
- Epledagen
- Gresskarpai
- Vichyssoise
- Høstkaker
- Havregrynskuler
- Hamburgere
- Skattekister fra havets bunn
- Bringebærmuffins
- Namskillebabbasuppe
- Kandiserte blomster