Kyllingvinger med harissa

Spansk mat i form av ulike tapasforslag, står på menyen i Leve med barn-bloggen. I Spania finner vi en del påvirkning fra Algerie og Marokko fra dengang disse områdene ble kalt Mauretania. Et typisk maurisk innslag er harissakrydderet som bærer typiske nordafrikanskje smaker som cumin, koriander og ulike pepper- og chillityper. Harissakrydder fås kjøpt på velassorterte matbutikker og butikker som fører eksotiske matvarer.

Bruk gode, store og rå kyllingvinger. Gni dem raust inn med harissakrydder, olje og salt. Stek i ovnen på 225 grader til de er sprø i skinnet og gjennomstekte. Dette tar ca 15 minutter.

For å se forslagene våre til et komplett tapasbord så se denne lenken:

http://www.tilknytningspedagogene.no/leve-med-barn/matlaging/526-spansk-tapas-

 

 

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter