Bland:
- 200 gram revet kokos
- 1/2 dl kokosmelk
- zest fra 1 økologisk sitron
- en god neve hakket sitronmelisse
- 100 ml extra virgin kokosfett, som Cocosa eller lignende
- 2 ss lønnesirup
Juster blandingen med litt ekstra kokosmelk eller kokosfett om den smuldrer og ikke henger helt sammen. Smak til - liker du en litt søtere smak kan du tilsette litt stevia eller litt mer lønnesirup. Trill runde kuler og sett kaldt mens du begynner å smelte sjokoladen til sjokoladetrekk.
Smelt 100 gram mørk økologisk sjokolade sakte over vannbad. Hakk 100 gram sjokolade til, og hell den smeltede sjokoladen over den hakkede, og la det stå i ro og smelte sakte. Rør så sammen. Denne prosessen gjør at sjokoladen blir rett temperert og danner et fint skall når den stivner igjen.
Dypp så hver kule i sjokolade, dryss på litt havsalt og la stivne sakte. Legg så bountysjokoladene i en tett boks og oppbevar i kjøleskap.