Amerikanske påskepannekaker med fruktsalatPåskefrokost med pannekaker

1 egg, 1 ss sukker, 1 dl melk, 10 gram smør og 1 dl mel - og litt salt og bakepulver. Dette er nøkkelen til gode frokostpannekaker! Denne mengden gir 1 porsjon. Pannekakene på bildet er servert til påske, og til en porsjon til fire har vi hatt i revet zest fra en appelsin samt vaniljefrø. Bruk gjerne grovt mel.

Fruktsalaten består av jordbær, blåbær og røde druer. Ved siden av serverer vi litt lønnesirup og en skje vaniljeyoghurt.

Dersom du vil ha disse pannekakene med på tur så heller du lønnesirup i små tette beholdere, og legger frukten ved uten å kutte den opp.

Pannekaker i matpakken til påsketurFrukt er deilig tilbehør i matpakke og til pannekaker

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter