Perlearmbånd som bursdagsaktivitetHjemmelaget perlearmbånd

Når store jenter skal ha bursdagsselskap kan det være koselig å ha kreative aktiviteter på planen. Mange jenter liker å perle, men etterhvert som de blir eldre blir det viktig for dem at det ikke er så "baaarnslig"! Man kan kjøpe fine glassperler i barnas yndligsfarger, og gjøre litt stas på perlingen.

Disse armbåndene kan også være en fin aktivitet på juleverksted når barn skal lage julepresanger til søster, tanter og mødre!

Perlene som er brukt på bildene er glassperler fra Panduro. De koster ca 100 kroner for en boks som rekker til ca 8 armbånd. Det går rundt 30 perler til et armbånd, avhengig av størrelse både på perlene og armen som skal bære smykket. Vi har brukt dobbel elastisk strikk, slik at det skal være lett å ta smykket av og på. Fredstegnet er et anheng med hummerklype som festes rett på strikken. For å ta perlene på strikken har vi brukt perlenåler.

Handlelisten ser da slik ut:

  • Pene perler
  • Elastisk strikk
  • Perlenåler
  • Anheng

Det kan være koselig å lage små kit til hver av gjestene - da unngår man både mye kaos og skaper en litt eksklusiv og fin stemning rundt prosjektet. Papiresker kan kjøpes relativt rimelig på butikker som Søstrene Grene, Etsy og TGR, eller du kan lage dem selv med en eksemal. Søk for eksempel på "free template paper box" å se hva du finner.

Slike små perle-kit kan også være supre hjemmelagede gaver til barnebursdager eller julegaver.

Oppskrift på perlearmbånd

Oppskriften er fra Panduro

 

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter