Tre strømper fylt med sagflis har blitt gresshoderGresshodene har fått langt hår

Morsomme gresshoder kan lages ved å fylle noen spiseskjeer gressfrø i en nylonstrømpe.  Fyll så sokken med sagflis. Man kan også bruke jord, men det blir mer grisete å håndtere. Knyt en knute på sokken og form klumpen til en hodefasong. Nesen lages ved å ta tak med fingrene på klumpen, og massere frem en nese. Knyt for nesen med en hyssing. Øyne kan lages ved å for eksempel feste knapper med knappenåler. Brillene på disse gresshodene er laget av piperensere. La hodene ligge i vann i en time eller to slik at de er gjennomvåte. La de renne av seg, og så sett dem på en skål.

Vann jevnlig og etter et par dager begynner gressfrøene å spire. Lager dere disse hodene på vinteren er det lurt å la dem stå i en lun vinduskarm med sollys. Lages de om sommeren er det bare å sette dem ut i sola. Husk å holde frøene fuktige. Etter hvert som gresshåret vokser er det moro å leke frisør og stusse gress-sveisen innimellom.

Tre gresshoder før gresset har begynt å vokseEt gresshode der det så vidt har begynt å komme litt hårFrisørsaksa må frem for å trimme gresshodene pent

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter