KaramellkjærligheterHjemmelagede kjærligheter av karamell

Det er mange karamell- og konfektformer å få kjøpt nå. Det er gøy å lage egen kjærligheter! De kan brukes som lørdagsgodt, eller i stedet for den klassiske godteposen i bursdagsselskap. Ekstra lekre blir de om de får flotte cocktailspyd som pinner og pakkes i cellofan! Da er de flotte å gi bort som hjemmelagede gaver til jul eller andre anledninger.

Kok 100 gram smør og 100 gram sukker sammen til massen når ca 120 grader. Ha små hakkede sjokoladebiter i en konfektform, legg i en pen pinne,og hell over karamellmassen. La stivne. Så enkelt er det!

Har du ikke konfektformer kan du bruke små engangsformer, eller du kan helle karamellmassen på et bakepapir og skjære pene biter etter at den har satt seg litt.

Kokende sukker til hjemmelaget karamell

Tilknytningsbloggen

Møt oss

Follow Tilknytning on Twitter

Alle retter