Far holder sitt nyfødte barn tett inntil kroppen og koser

Fødselen er over, du er vel hjemme og så kommer ikke den lykke du hadde forventet og planlagt på. Eller kanskje lykken er der sammen med alle spørsmålene?

Vi svarer så godt vi kan når alle barselspørsmålene dukker opp. Vi bidrar med barselveiledning, hjelp og støtte når dagene og nettene blir lange, vi hjelper når bæresjalene skal knytes, og når spørsmål om lek og kommunikasjon med spedbarn kommer. Tilpasning til en ny hverdag og en ny familiedynamikk er utfordrende for alle, og vi bidrar gjerne for å forsøke å gjøre overgangene så myke som mulig. Kanskje du bare trenger noen å snakke med fordi livet kjennes blått uten den lykken du forventet? Vi kommer på akutt hjemmebesøk til deg om du trenger noen hos deg.

Mor har fått en vanskelig start etter fødselen

Gjelder henvendelsen amming vil vi opplyse om at Ammehjelpen tilbyr ammehjelp gratis, og flinke ammehjelpere står parat til å hjelpe. Se www.ammehjelpen.no.

Ammehjelpen er ikke en tilknytningspedagogisk organisasjon, så ønskes ammehjelp i et tilknytningsperspektiv er vi parat til å hjelpe. Vi kan gi hjelp og råd både i forhold til generelle ammespørsmål, og også amming og tilknytning, samt tema som tandemamming, amming og søskensjalusi, amming gjennom svangerskap, langtidsamming mm.

Vi vil også forsøke å hjelpe om man trenger å avslutte ammingen. Vi hjelper med å finne relasjonsbevarende avvenningsmetoder, og måter å flaskemate på som fremmer god tilknytning.

Vi tilbyr både hjemmebesøk, e-post- og telefonstøtte for de fleste typer barselspørsmål. Ved henvendelser om medisinske tema vil vi henvise til helsestasjon eller lege.

Priser

Et hjemmebesøk koster 3000 kroner for inntil to timers samtale, og 700 kroner for hver påfølgende halvtime etter det.

En telefonsamtale på inntil en halv time koster 700 kroner.