Mamma som ser på sitt få dager gamle barnSøvn er et av de temaene foreldre ofte er svært opptatt av. En god natts søvn er noe vi ofte lengter etter, men som også er noe som av og til virker uoppnåelig i nær fremtid. I dette kurset går vi gjennom en rekke metoder du kan bruke for å hjelpe barnet ditt i søvn, uten å overse barnas signaler. Vi tar avstand fra gråtekurer og fokuserer på hvordan man kan ivareta både familiens behov for søvn og barnets behov for søvn og nærhet. Trygghet og tilknytning er viktig, også ved sovning og om natten, og er avgjørende for å opprettholde barnets sunne selvfølelse.

Vi snakker både om nattesøvn og dagdupper som også kan være en utfording for mange foreldre.

Når sovning og søvn ikke fungerer kan det prege både babyen og hele familien på en negativ måte. Vi tar utgangspunkt i barnas individualitet og balanse i familien.

Kurset er inspirtert av tankene til blant annet Elizabeth Pantley (No-cry sleep solution), Dr. W. Sears, Sue Gerhardt og Margot Sunderland. Mamma som bærer sitt nesten nyfødte barn på magen og støtter nakken

Praktisk informasjon

Varighet: 2 timer

Sted: Hjemme hos bestiller, eller annet avtalt sted

Kursholder: Ingrid Prøsch

Pris: 3000 kr

Påmelding/spørsmål: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.