- 300 gram smør
- 8 ss kakao
- 5 store egg
- 3 dl farin
- 4 dl råsukker
- 4 dl hvetemel
- 4 dl kokos
Ha i smøret, rør. Ha i hvetemel, rør. Ha i kokos, rør. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne (30×40). Stek på 170 grader i ca 30 minutter.
Topping:
- 1,5 dl fløte
- 200 gr mørk sjokolade
Kok opp fløten og ta kjelen av platen. Ha i sjokoladen i biter, og la den stå i fred litt. Etter noen minutter rører du godt til det blir en krem. Når kaken er lunken smører du kremen (ganache´en) på kaken. Lag gjerne en liten porsjon ganache av melkesjokolade også, og lag mønster i den mørke sjokoladen)
Skal kaken være til fest kan du jo festpynte den litt. Til barnebursdag passer det kanskje med non-stop?