Rullekake går utrolig raskt å lage, og er et godt valg når man skal bake med barn som ønsker resultater raskt. Servert med vaniljekrem og friske bær blir en slik rullekake et godt og raskt alternativ til fest-bløtkake.
- 3 egg
- 1 1/4 dl sukker
- 1 3/4 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
- Bringebærsyltetøy
Visp stiv eggedosis, og vend inn hvetemel og bakepulver. Smør røren pent utover et spurt bakepapir, og stek på 225 grader i ca seks minutter.
Sukre et bakepapir og vend den rykende varme kaken på dette bakepapiret. Smør på syltetøy og rull forsiktig sammen. La kaken hvile noen minutter før du skjerer den i pene skiver. Kaken kan spises som den er, eller skivene kan pyntes med hver sin skje vaniljekrem, friske bær, revet sjokolade eller kakestrø for en mer festpyntet variant.